Cadrul si conditiile de utilizare

Acest site a fost dezvoltat de catre S.C. NN LEASE SRL, furnizor de programe educationale in domeniu asigurarilor, pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

 Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului NN LEASE este protejat prin legislatia romana in vigoare cu privire la  drepturile de autor si drepturile conexe., toate drepturile fiind rezervate Acest site este detinut si intretinut de catre NN LEASE. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzând aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin NN LEASE.

NN LEASE isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Continutul acestui site nu confera o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre un tert. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre un tert fara acordul scris prealabil din partea NN LEASE. Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe site nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea NN LEASE, pot fi utilizate de catre NN LEASE in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre NN LEASE la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

Informatii furnizate. Informatia furnizata prin intermediul acestui site este prezentata numai in scop informativ, cu caracter consultativ, putand fi oricand modificata.

Informatia prezentata nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa sau actualizata

Nici o responsabilitate

In nicio imprejurare, NN LEASE nu raspunde pentru nicio paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intârzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, NN LEASE nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru inexactitatile care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.

Aspecte juridice

Orice plângere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia româna in vigoare.

Cadrul si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricând fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.

NN LEASE se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute in concordanta cu legislatia româna in vigoare

Link-uri catre alte site-uri

NN LEASE nu a revizuit site-urile catre care exista link-uri din acest site, si nu este responsabil pentru continutul paginilor care nu se afla pe site sau pentru alte site-uri care au legaturi catre/dinspre acest site. NN LEASE nu isi asuma nicio responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

 Lipsa de garantie

Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. NN LEASE nu poate fi tinut responsabil si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori ori ca erorile vor fi corectate. NN LEASE si angajatii sai nu vor fi responsabili pentru pierderile directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si a continutului acestuia, incluzând aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

Privacy Policy

Va multumim pentru ca vizitati acest site al companiei NN LEASE. Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale clientilor nostri este foarte importanta pentru NN LEASE, constituind si o dovada de apreciere a increderii pe care ne-ati acordat-o devenind clientii nostri. Pentru a putea veni in intâmpinarea nevoilor dvs. cu produse si servicii specifice si inovatoare, trebuie sa inregistram, pastram si sa utilizam anumite informatii personale despre clientii nostri. VA asiguram ca NN LEASE trateaza informatiile personale pe care ni le furnizati cu maxima grija si respect, in concordanta cu principiile prezentate mai jos.

NN LEASE este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr. 18.930 care prelucreaza datele cu caracter personal in conditiile legii 677/2001.

 Securitatea informatiilor

NN LEASE depune toate eforturile necesare pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor si colaboratorilor sai. Chiar si in aceste conditii nu putem garanta ca informatia transmisa prin Internet este securizata, sau ca aceste transmisii nu vor fi intârziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori.

Sunteti de acord ca utilizatorii acestui site, precum proprietarii, administratorii sau utilizatorii altor site-uri nu au dreptul:

• Sa inregistreze sau sa stocheze date personale despre alti utilizatori ai acestui site;

• Sa incarce sau sa transmita orice material care contine virusi sau alte coduri, fisiere sau programe care pot intrerupe, limita sau interfera cu functionalitatea oricarui software, hardware, baza de date sau fisier, sau orice echipament de comunicare care este detinut, inchiriat sau utilizat de catre NN LEASE.

 Modificari ale acestei pagini

NN LEASE isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau elimina oricând aceasta pagina fara nicio notificare prealabila.

Practica Anti-Phishing

Phishing-ul este un proces prin care clientii unei organizatii sunt determinati sa dezvaluie date personale sau confidentiale care ulterior sunt folosite ilegal pentru a efectua tranzactii in contul clientului respectiv. Atacurile de phishing pot fi realizate prin e-mail: un mesaj electronic este trimis clientilor, pretinzand a fi din partea unei surse legitime si prin care se solicita introducerea de date confidentiale intr-un link catre un site falsificat, indicat in textul mesajului. Atacul de tip phishing poate fi realizat si prin telefon: o persoana pretinde ca suna din partea NN LEASE si, invocand probleme tehnice, solicita informatii confidentiale cum sunt parolele sau codurile de acces.

NN LEASE a introdus o procedura standard anti-phishing care presupune un sistem complet de masuri preventive, de detectare si de raspuns. Prin acest sistem dorim sa ne asiguram ca toti clientii si colaboratorii NN LEASE sunt in masura sa recunoasca si sa evite un atac de tip phishing.

Practica standard in domeniul Anti-Phishing consta in:

1. Masuri tehnice

• Masuri de securizare a datelor si sisteme de avertizare: detectarea in timp real a abuzului de identitate; inspectii ale mesajelor e-mail; sectiune de web dedicata clientilor pentru a raporta atacurile de tip phishing.

• Aplicatii de internet securizate: autentificarea multi-factor; securizarea browser-ului si a configuratiei e-mail-urilor; software impotriva furtului de indentitate.

2. Masuri non-tehnice

• Informarea clientilor; comunicarea online; afisarea termenilor si conditiilor; aplicarea procedurii de raspuns in cazul incidentelor de tip phishing.

De asemenea trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte:

• NN LEASE va trimite intotdeauna un mesaj personalizat (care include numele Dvs.) atunci cand mesajul implica informatii confidentiale

• NN LEASE nu va trimite niciodata mesaje e-mail in care sa fie incluse link-uri catre site-uri unde Dvs. va trebui sa introduceti informatii personale

• NN LEASE nu va solicita niciodata sa confirmati detalii personale (de ex. parola sau codurile de acces) intr-un mesaj e-mail

Oricand aveti dubii cu privire la un mesaj e-mail pe care l-ati primit, pretinzand a fi din partea NN LEASE, va rugam sa ne contactati.

 
 

Centre training:
Alba-IuliaBrailaBucuresti 5CraiovaPitestiTargu Jiu
AradBucuresti 1Bucuresti 6GalatiPloiestiTargu Mures
BacauBucuresti 2BuzauIasiSatu MareTimisoara
Baia MareBucuresti 3ClujOradeaSibiu
BrasovBucuresti 4ConstantaPiatra NeamtSuceava